Påmelding høstsesong 2019

30. juli 2019

Vi har nå åpnet for at våre eksisterende medlemmer kan melde seg på ønsket parti til høsten. Dere melder dere på ved å sende mail til turn-lot@online.no. Merk emnefeltet med ønsket parti, og skriv navn på utøver samt fødselsdato i mailen. Her blir det førstemann til mølla prinsippet. Eksisterende medlemmer har førsterett framfor nye medlemmer fram til 12 aug. Alle må melde seg på, ingen har automatisk plass når vi starter ny sesong (med unntak av apparat- og konkurranseturn).

Nye medlemmer må registrere seg via minidrett.no. Det kan gjøres allerede nå, men vi starter ikke inntak fra denne listen før etter 12 aug. Da tar vi inn fortløpende fra denne listen der det er ledige plasser. Dere registrerer dere på denne måten:

  • Gå inn på minidrett.no
  • Velg “ny bruker” øverst til høyre
  • Fyll inn kunderegistreringen
  • Opprett brukernavn og passord
  • Velg “medlemskap” i menyen på toppen
  • Trykk “finn ny klubb”
  • Søk opp og velg Løten turn
  • Velg gymnastikk og bredde (gjelder alle utenom troppsturnere) eller tropp.
  • Send søknad. (Husk at det må søkes i utøvers navn)

 

Dere vil motta bekreftelse på påmeldingene i løpet av uke 33.

Vi har oppstart i uke 35. Dere finner beskrivelse på de ulike partiene og treningstidene her på hjemmesiden vår under “partier” i menyen. Det er gjort noen endringer i treningstidene på søndager.

Vi går nå over på nytt medlemssystem. Mysoft avsluttes og vi starter med klubbadmin/minidrett.no. Dette er et krav fra Norges gymnastikk- og turnforbund, da alle klubber skal bruke samme system. Foreløpig er ikke alt på plass i det nye systemet enda, derfor påmelding via mail for eksisterende medlemmer denne gangen. Dere vil ikke få noen bekreftelse på påmeldingen før midt i august.

Fortsatt god sommer, håper vi sees til høsten 🙂