Juleferie

25. november 2020
Neste uke (uke 49) er høstsesongens siste treningsuke 🤸‍♀️🤸‍♂️
Trenere vil gjøre noe ekstra ut av denne treningen, som et lite alternativ til juleavslutningen som dessverre måtte avlyses. Barna kan kle seg ut som nisser, og det blir julemusikk og en “julete” trening! 😉🎅
Vi ønsker alle sammen velkommen tilbake etter jul. Treningene starter opp igjen fra mandag 4 januar. Alle sammen har automatisk plass videre. De som ikke ønsker å delta videre sender oss en beskjed om dette på mail til post@lotenturn.no slik at vi får meldt dere ut.

Vil vil takke alle sammen for en fin sesong i høst! Det har fungert veldig fint til tross for mange restriksjoner. Både trenere og utøvere har gjort en super innsats, og sammen har vi fått til en fin sesong med turn i trygge omgivelser!
Og sist men ikke minst, vil vi takke alle de som har bidratt i julenekdugnaden! Dette er en inntekt som er veldig viktig for oss! Og kanskje ekstra viktig i år! Så tusen takk!!
Vi ønsker alle sammen ei riktig fin jul, og et godt nytt år når den tid kommer!
Mvh Styre i Løten turn!