Avslutter sesongen nå

22. mai 2021

Smitten øker i regionen vår og det er derfor innført strenge restriksjoner. I utgangspunktet har vi en uke igjen med trening før vi skulle tatt sommerferie. Men på grunn av den økende smitten velger vi å avslutte sesongen nå, 22. mai. Det blir derfor en brå avslutning uten sommeravslutning dette året også. Vi beklager dette, men nå er det viktig å bidra til å stoppe dette utbruddet så fort som mulig.

 

Vi takker for en flott sesong, og er glad for at vi har fått turne så mye som vi har gjort!

Flinke trenere og utøvere har bidratt til trygge og gode treninger!

 

Ønsker alle en riktig god sommer, og gleder oss til å se dere igjen til høsten! 🙂

Nærmere informasjon om påmelding til neste sesong kommer i august.

 

 

Med vennlig hilsen

Styret i Løten turn