Foreldre i turnhallen

25. oktober 2021

Vi har nå satt opp nye regler som omhandler foreldre i turnhallen. I tiden med koronarestriksjoner der foreldrene ikke har hatt adgang til turnhallen har trenere erfart mye roligere og mer effektive treninger. Vi ønsker at trenere skal ha arbeidsro, og at utøvere skal ha fokus på treneren sin. Dette har fungert veldig fint i den stengte perioden. Samtidig har vi full forståelse for at foreldre ønsker inn for å se på barna turne, og at barna synes det er stas å vise fram til foreldrene sine. Vi har derfor kommet fram til en ordning der vi tar hensyn til alle; både trenere, foreldre og utøvere 😊 Ber om at disse reglene overholdes!

  • Foreldre har kun adgang til turnhallen den første uken/treningen hver måned. Denne uken kan 1 voksen per barn følge med inn i turnhallen.
  • Det er ikke lov å oppholde seg i 1 etg, kun på galleriet.
  • Man må være stille når man er inne i hallen, ikke snakk med sidemann eller i mobiltelefon. Skravlingen må gjøres ute i gangen.

 

Vi åpner for tilskuere første uken i november. I desember har vi juleavslutning den 4 des. Da øves det på «hemmeligheter» som skal vises fram under avslutningen. Derfor blir treningene stengt for tilskuere fram til avslutningen.