Juleavslutning

30. november 2021

Hei alle sammen!

Det nærmer seg juleavslutning, og her er litt info om arrangementet:

Vi har bestemt oss for at vi ikke har kakebord slik som tidligere. På grunn av den økte smitten fjerner vi dette, da vi ser på det som en stor smittekilde i et slikt arrangement. De som har fått i oppgave å ta med kake og kaffe kan derfor se bort fra dette.

Vi opprettholder oppvisninger som planlagt. Oppvisningene starter kl 13. Kjøreplan for oppvisningene ser dere her: Juleoppvisning 2021. Alle turnere møter i basishallen kl 1245 med oppvisningsantrekk. Ytterklær henges i «håndball» garderobene. Oversikt på hvem som benytter hvilken garderobe finner dere her: Garderober ved juleoppvisning.

Det er veldig viktig at man holder seg hjemme om man har luftveissymptomer. Vi anbefaler bruk av munnbind der det ikke vil være mulig å holde 1 meter avstand.

Det blir muligheter for kjøp av julenek fra kl 12-15.

Det blir stor stas å se hva alle barna har lært denne sesongen, vi gleder oss til juleshow 😊

Kanskje kommer nissen også!? 🎅