Oppstart ny sesong, høst 2023.

3. august 2023

Vi går nå over til Spond som medlemssystem, og påmelding til ny sesong skal gjøres via Spond. Alle medlemmer (også eksisterende medlemmer) må melde seg inn der. I innmeldingen velger man hvilket parti barnet ønsker å delta på.

Vi åpner for påmeldinger fra 7 august. Da vil eksisterende medlemmer ha førsterett fram til vi åpner for nye medlemmer fra 11 august. Husk at det er mange eksisterende medlemmer som bytter partier internt, vi bruker derfor «førstemann til mølla» prinsippet for påmeldinger for å gjøre det mest rettferdig. Link til påmelding er sendt ut på epost til alle eksisterende medlemmer. Den blir også lagt ut her og under “Påmelding” på forsiden når innmeldingen blir tilgjengelig for alle fra 11 august.

NB! Påmeldinger som er sendt oss på epost gjelder ikke.

Partiene starter opp med treninger i uke 35.